Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Στις 24 Απριλίου πρόκειται να πληρωθούν οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού που λόγω λάθους εξαιρέθηκαν από την α’ καταβολή του επιδόματος για το 2019. Ο ΟΠΕΚΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγω για σφάλμα του συστήματος επεξεργασίας των αιτήσεων Α21 με αποτέλεσμα χιλιάδες δικαιούχοι ενώ πληρούσαν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις να εξαιρεθούν από την πληρωμή τη; α δόσης που πραγματοποιήθηκε στις 29/3.


Στην εξαίρεση από την ενδιάμεση πληρωμή Μαϊου που δεν θα πληρωθούν ανήκουν και όσοι δικαιούχοι γονείς υπέβαλλαν νομίμως αίτημα ως ασκούντες την επιμέλεια των τέκνων αλλά ταυτόχρονα υπέβαλλαν αίτηση και όσοι τους έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια μέσω δικαστικής απόφασης / Προσωρινής διαταγής του Μονομελούς Πρωτοδικείου με αποτέλεσμα να τεθούν και οι νόμιμες αιτήσεις και οι παρανόμως υποβληθείσες σε αναστολή.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΓΟΝΕΙΣ ο ΟΠΕΚΑ αντιμετωπίζοντας το φαινόμενο της ταυτόχρονης υποβολής δηλώσεων Α21 θα προβεί σε κάθε μία από τις περιπτώσεις ξεχωριστά στην αναζήτηση ποινικών ευθυνών καθώς και στην υποβολή μηνύσεων για  άσκηση ποινικής δίωξης περί Ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης.

Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Φθιώτιδος

Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Φθιώτιδος

Αναγνώστες

Αρχείο Δημοσιεύσεων

Από το Blogger.

Δημοφιλέστερες δημοσιεύσεις