Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Εκδόθηκε η προκήρυξη για το διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) δώδεκα (12) Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού (ανδρών - γυναικών).

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄
ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ
1. Η πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα γίνει από κατόχους ομώνυμου ανά ειδικότητα πτυχίου τμήματος Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.), Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, ως εξής:
Α. Πτυχιούχοι Νοσηλευτές [θέσεις: εννέα (09)] [ΚΩΔ. 100]
Β. Πτυχιούχοι Φυσιοθεραπευτές [θέση: μία (01)] [ΚΩΔ. 200]
Γ. Πτυχιούχοι Λογοθεραπευτές [θέση: μία (01)] [ΚΩΔ. 300]
Δ. Πτυχιούχοι Εργοθεραπευτές [θέση: μία (01)] [ΚΩΔ. 400]

2. Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό σε μια μόνο ειδικότητα προέλευσης.

3. Σε περίπτωση που αριθμός προκηρυχθεισών θέσεων μιας ειδικότητας, μετά το πέρας όλων των διαδικασιών του Κεφαλαίου ΣΤ’ της παρούσης, δεν καλύπτεται από τους εναπομείναντες υποψηφίους της ειδικότητας αυτής, τότε οι θέσεις αυτές συμπληρώνονται με απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ως ακολούθως:

α. Κενές θέσεις ειδικότητας Νοσηλευτών συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι ειδικοτήτων με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων: «Φυσιοθεραπευτών, Λογοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών».
β. Κενές θέσεις ειδικότητας Φυσιοθεραπευτών συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι ειδικοτήτων με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων: «Νοσηλευτών, Λογοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών».
γ. Κενές θέσεις ειδικότητας Λογοθεραπευτών συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι ειδικοτήτων με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων: «Νοσηλευτών, Φυσιοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών».
δ. Κενές θέσεις ειδικότητας Εργοθεραπευτών συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι ειδικοτήτων με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων: «Νοσηλευτών, Φυσιοθεραπευτών, Λογοθεραπευτών».

Για να διαβάσετε την προκήρυξη, πατήστε εδώ.

Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Φθιώτιδος

Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Φθιώτιδος

Αναγνώστες

Αρχείο Δημοσιεύσεων

Από το Blogger.

Δημοφιλέστερες δημοσιεύσεις