Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

                                            
                                                                                                                                                            

           Αξιότιμες Κυρίες/Αξιότιμοι Κύριοι,

Ο Σύλλογος Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Φθιώτιδος από το 2006 αγωνίζεται καθημερινά για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των τρίτεκνων οικογενειών και διενεργεί σημαντικές δυναμικές παρεμβάσεις κοινωνικού χαρακτήρα  με σκοπό τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου της κάθε τρίτεκνης οικογένειας  του Ν.Φθιώτιδος. Ο Σύλλογός μας αριθμεί περίπου 5.000 μέλη, τα οποία διαθέτουν ταυτότητα μέλους του Συλλόγου μας καιέτσι μπορούν  να πιστοποιηθούν,είναι μη κεδροσκοπικός και προσανατολίζεται, μέσω δράσεων κοινωνικού και ανθρωπιστικού χαρακτήρα και μέσω παρεμβάσεων στους αρμόδιους φορείς, στη δημιουργία των προϋποθέσεων για τη ηθική και υλική στήριξη των τρίτεκνων οικογενειών,ιδιαίτερα σήμερα σε μια εποχή όπου έχει πληγεί βάναυσα το εισόδημα των πολυμελών οικογενειών, οι οποίες αιμοδοτούν το έθνος με ανθρώπινο δυναμικό. Η πολιτεία και οι εκάστοτε κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια αντί να ασκήσουν μια ουσιαστική δημογραφική και κοινωνική πολιτική λαμβάνουν μέτρα που εξοντώνουν την τρίτεκνη οικογένεια και καταβαραθρώνουν   το βιοτικό της επίπεδο και το μέλλον των παιδιών της.
Ο Σύλλογός μας έχει αναλάβει σημαντικές δράσεις  και πρωτοβουλίες  τα τελευταία χρόνια προς την κατεύθυνση αυτή και έχει βοηθήσει δραστικά πολλές οικογένειες,κυρίως άπορες.

    Αξιότιμες Κυρίες/Αξιότιμοι Κύριοι,

Στο πλαίσιο αυτό και έχοντας κατά νου την αναγκαιότητα κοινωνικής δράσης,προσφοράς και αλληλεγγύης από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις σε μια δύσκολη εποχή,ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας, ποσοστό που φτάνει το 38%-40% για τις τρίτεκνες οικογένειες, ζητούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο παροχής κάποιων εκπτώσεων ή προσφορών για τις τρίτεκνες οικογένειες στα προϊόντα των καταστημάτων σας, ώστε να συμβάλλετε και εσείς στην ανακούφιση των τρίτεκνων οικογενειών που βάλλονται πανταχόθεν. Παράλληλα ο Σύλλογός μας είναι πλήρως μηχανογραφημένος, με κοινωνική δικτύωση και δική του ιστοσελίδα,την οποία επισκέπτονται χιλιάδες τρίτεκνοι και μέσα από την οποία θα προβάλλεται η επιχείρησή σας και οι εκπτώσεις από τα καταστήματά σας και θα ενημερώνονται οι τρίτεκνοι του Νομού μας. Αυτό θα ωφελήσει πολλαπλώς  και την επιχείρησή σας.


    Αξιότιμες Κυρίες/Αξιότιμοι Κύριοι,
Ζητούμε να εξετάσετε το αίτημά μας, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα  ότι σε μια εποχή όπου κατακρημνίζεται το βιοτικό επίπεδο, τουλάχιστον δεν έχει χαθεί η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη.
Αναμένουμε την απάντησή σας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ A’ :ΧΕΙΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ B’:ΚΟΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΛΟΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ :ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ:ΡΟΖΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ:ΜΟΥΤΣΕΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Φθιώτιδος

Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Φθιώτιδος

Αναγνώστες

Αρχείο Δημοσιεύσεων

Από το Blogger.

Δημοφιλέστερες δημοσιεύσεις